Als Massnahme gegen die Ausbreitung von COVID-19 sind bis auf Weiteres alle Aktivitäten des Sportclub PSI eingestellt worden. Darunter fallen alle regelmässig veranstalteten Übungen / Treffen sowie auch der Betrieb bzw. die Nutzung des Sportclubgebäudes.

To counter spreading of COVID-19 all activities of Sportclub PSI have been cancelled until further notice. This includes all regularly facilitated trainings / meetings, as well as the operation or use of the Sportclub PSI building.

Schwimmen

Summer has arrived and it's time to swim. Come and join every Wednesday the summer swimming at Villigen Badi during the lunch break! We can meet at 11:34 (PSI West time) in the bus to Brugg or meet at 11:45 at the swimming pool. The badi has a small restaurant where it's possible to order some burgers or pommes frites, but you can also bring your own sandwich.
Or come to swim to Baden Badi every Monday at 19:00. Where it's also possible to enjoy a good social drink after the meeting.

If you are interested please contact me. Email: jonathan.hawes@psi.ch

Der Sommer ist da und es ist Zeit schwimmen zu gehen. Komm mit zum Sommer Schwimmen in die Badi Villigen jeden Mittwoch ueber Mittag. Wir koennen uns um 11:34 (PSI West Abfahrt) im Bus nach Brugg oder um 11:45 im Schwimmbecken treffen. Die Badi hat ein kleines Restaurant, wo man verschiede Burger oder Pommes bekommen kann, aber du kannst auch dein eigenes Sandwich mitbringen.
Oder komm zum Schwimmen in die Badi Baden, jeden Montag um 19:00. Dort koennen wir auch hinterher einen guten Drink in Gesellschaft geniessen.

Interessiert? Dann melde dich. Email: jonathan.hawes@psi.ch